Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele rusjana

Díky za recept!dnes jsem upekla s rebarborou a drobenkou a luxusní nadýchaná bublanina!!!:yes::yes:

Díky za recept!dnes jsem upekla s rebarborou a drobenkou a luxusní nadýchaná bublanina!!!:yes::yes:

Dneska jsem pekla podle tohoto receptu a musím říct, že jsou luxusní!!!Vřele doporučuji!!
Bod+:-p
Upekla jsem z této dávky 8 koláčů o průměru 15 cm....

Moc se mi recept líbí.Jsem zastáncem kaší a ovesných vloček a otrub také. každé ráno nalačno sním lžíci otrub a zapiji to vodou, pak si dám svoji oblíbenou kaši(pohanková, jáhlová, rýžová, špaldová, ovesná). Pro mě je to snídaně jako pro jiné rohlík s máslem.A to mi funguje potrubí normálně;-)V rodině máme rakovinu tlustého střeva, tak se snažím ji alespoň trochu předejít. Pokud má někdo zažívání špatné, není na škodu začít ráno bezlepkovou snídaní,střeva se s bezlepkovým pokrmem lépe vypořádají a nedostanou hned takovou nálož.:yes::yes:

Vypadá to lákavě:)vyzkouším!!!!:-K

Vývar z hovězího natur bujonu není slaný, a je velmi dobře ochucený bez zbytečných éček. Hezky nudličky ochutí.Pokud vývar nedělá dobře, pak je lépe opravdu vylít a nahradit jej vodou. Pokud by to někomu připadalo málo ochucené(mdlé) může uvařené nudličky nechat naložit (olej,koření) na několik hodin. Vaření nudliček na guláš jsem zkrátila kvůli tomu, že by se pak mohly ještě více rozvařit dalším vařením v "guláši".:yes::yes:
Díky Klarisce za komtář a doplnění:)

Miluju meltu, každý v rodině se tomu diví, protože ji z dětství nesnáší.

Tak to se moc omlouvám, ale pod tímto názvem ani nějakým podobným jsem to nenašla. prosím pošlete odkaz..Není problém to vymazat, ale kopie to není.