Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele vikikl

Do šlehačky ztužovač nebo drží i bez něj?

Výborné řezy. Navíc jsem přidala ještě dvě středně velká, oloupaná a nahrubo nastrouhaná jablka a lžičku skořice. Nechala jsem jen tak, bez polevy <3

Miravalusek: Přesně tak, žádná velká složitost ;-)

S receptem mám celkově dobrou zkušenost. Akorát příště budu muset líp vychytat dobu pečení a stupně. Pekla jsem na horkovzduch-170st. a těsto ještě po 30min pečení vypadalo dost bledě a to doslova :-) Po rozkrájení dopečené jakž takž bylo a pizza jinak chuťově moc dobrá. Fotka přidaná ;-)

Chuťově je výborná, akorát jsem o něco ponížila cukr a olej. Oleje příště klidně uberu ještě víc. Naopak jsem přidala asi 200ml mléka a bylo to ok :-) Přidala jsem foto ;-)

Velmi jedlé. Trošku jsem si recept poupravila, ke konci pečení mě ještě napadlo lehce posypat provensálskými bylinkami, které dodaly bezva chuť. Fotka přidána ;-)

Merylas (moderátorka): Pekla jsem v teflonu, takže jsem nevymazávala a krásně se vyklopilo :-) Přidala jsem fotku spodku po vyklopení z formy.

Naposledy jste si prohlédli