Martin Kovář:
Jakou jste použil mouku? Peču z pohankové Bioharmonie, je velice jemná a nemám s ní problém. Dnes jsem dělala vínové cukroví, kde jsem nepřidávala ani škrob a v pohodě drží.
Casey:Zkuste místo ořechů dát mletý mák.
Nebo 5 vajec, 5 lžic cukru vyšlehat do pěny, přidat kypřící prášek, 5 lžic pohankové (nebo jiné bezlepkové mouky, zkoušela jsem i kaštanovou)zamíchat a 3/4 hrnku mletého máku, můžete přidat lžíci škrobu.
zuzun:
Někde jsem četla, že se to taky dá udělat. Namočit sušenou goji a pak rozmixovat. Ale už tam nečekejte extra účinky, protože sušením se poměrně velká část vitamínů a hlavně enzymů ztrácí. Tato štáva je opravdu vyjímečná, protože obsahuje čerstvé plody a není dále zahřívána pasterizací. Plní se do ochranné atmosféry, takže po otevření do měsíce spotřebovat (a neolizovat uzávěr!!!)
A cena? Zdraví je pro mě cennější. Kolikrát člověk utratí víc peněz za hlouposti. Ale to je každého věc.
Jinak smoothie se dá dělat snad ze všeho. Dnes jsem dala jahody, hrušku, jablko, banán a opět goji.
Jakou jste použil mouku? Peču z pohankové Bioharmonie, je velice jemná a nemám s ní problém. Dnes jsem dělala vínové cukroví, kde jsem nepřidávala ani škrob a v pohodě drží.
Nebo 5 vajec, 5 lžic cukru vyšlehat do pěny, přidat kypřící prášek, 5 lžic pohankové (nebo jiné bezlepkové mouky, zkoušela jsem i kaštanovou)zamíchat a 3/4 hrnku mletého máku, můžete přidat lžíci škrobu.
Nedám na ni dopustit
Někde jsem četla, že se to taky dá udělat. Namočit sušenou goji a pak rozmixovat. Ale už tam nečekejte extra účinky, protože sušením se poměrně velká část vitamínů a hlavně enzymů ztrácí. Tato štáva je opravdu vyjímečná, protože obsahuje čerstvé plody a není dále zahřívána pasterizací. Plní se do ochranné atmosféry, takže po otevření do měsíce spotřebovat (a neolizovat uzávěr!!!)
A cena? Zdraví je pro mě cennější. Kolikrát člověk utratí víc peněz za hlouposti. Ale to je každého věc.
Jinak smoothie se dá dělat snad ze všeho. Dnes jsem dala jahody, hrušku, jablko, banán a opět goji.
1 2 3 Další