Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kurakkanový pudink

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 2. 2015 15:48

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie977 kJ / 234 kcal
Bílkoviny17,00 g
Tuky7,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 200 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy24,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kurakkan (finger millet, ragi, red millet) pochází z Etiopie a dnes se pěstuje v suchých oblastech Afriky a Asie. Je odolný vůči vysokým nadmořským výškám, díky čemuž roste i v Himalájích, až do 2 300 m. Kurakkan je cenným zdrojem aminokyseliny methioninu, železa a vápníku. Připravují se z něho chlebové placky (roti, dosa), pudinky, kaše a slané i sladké dezerty.

http://eshop.bezlepkova.com/mouky-z-bezlepkovych-p...

Tento a další recepty bez lepku, mléka a vajec naleznete na mých stránkách http://www.varimbezlepkumlekavajec.estranky.cz/.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Zauberin

15. 2. 2015 16:01

Vypadá báječně, musím vyzkoušet :-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: mouka ragi chlebový pudink ragi mouka pudink z ragi mouky ragi mouka recepty pečení mouka ragi mouka ragi recepty recept na chlebový pudink kurakanová mouka millet recepty chleboví pudink recept mouka ragi pudink z kastanove mouky recept ragi mouka ragi recept ragi mouka

Suroviny: mléko, mouka kurakanová, cukr, sirup, sladidlo, kardamom, skořice, cukr vanilkový, kakao

TopRecepty.cz

Kurakkanový pudink

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/klP5