Skořicová vínová srdíčka bez lepku

Zauberin Kuchařka: Zauberin

Doba přípravy: 15 min 4 porce Dietní recepty , Bezlepkové 0 názorů

Suroviny

250 g pohankové mouky Bioharmonie
250 g másla
5 lžic bílého vína
1 žloutek
cukr moučka
mletá skořice na obalení
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Ze všech surovin vypracujeme těsto, na pomoučněném vále (pohankovou moukou) vyválíme placku a vykrajujeme srdíčka.

  2. Pečeme při 170°C cca 6 minut. Ještě teplé obalujeme v moučkovém cukru se skořicí.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 15 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Skořicová vínová srdíčka bez lepku

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: vínovou susenky se skorici srdíčka bez lepku vinova nadivka do cukrovi