Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový dort z Valtýnova)

Celý recept

Energie7 007 kJ / 1 675 kcal
Bílkoviny33,12 g
– z toho živočišné bílkoviny9,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,52 g
Tuky13,31 g
– nasycené4,17 g
– nenasycené8,33 g
–– mononenasycené2,05 g
–– polynenasycené6,28 g
––– omega 30,36 g
Vláknina29,68 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 57 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy340,80 g
– cukry179,73 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg loupaných jablek Jablko čerstvé 1000 g
cukr Cukr bílý
skořice Skořice ceylonská
2 2 vanilkové pudinky Puding v prášku 80 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
2 balíček 2 balíček dětských piškotů Piškoty 240 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.