Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s tuňákem, rajčaty a bešamelem)
Celý recept
2
Energie | 3 489 kJ / 834 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,28 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,36 g |
Tuky | 34,11 g |
– nasycené | 21,37 g |
– nenasycené | 11,63 g |
–– mononenasycené | 10,50 g |
–– polynenasycené | 1,12 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 17,72 g |
Cholesterol | 102 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 109,42 g |
– cukry | 16,52 g |
––– laktóza | 0,32 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
tuňák v plechovce plechovce | Tuňák filet | |
40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
2 lžíce 2 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
mléko dle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |