Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rychlý punčák s jahodami)

Celý recept

Energie16 759 kJ / 4 006 kcal
Bílkoviny66,68 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,96 g
Tuky34,16 g
– nasycené8,00 g
– nenasycené16,24 g
–– mononenasycené11,60 g
–– polynenasycené4,64 g
––– omega 30,13 g
Vláknina10,40 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 530 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy740,00 g
– cukry476,60 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
30 dkg 30 dkg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
20 dkg 20 dkg cukru Cukr bílý 200 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 1 rozpuštěná Hera Margarín
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 1 šlehačka Šlehačka 35%
1 1 vanilkový pudinkový prášek Puding v prášku 40 g
1 1 jahodový pudinkový prášek Puding v prášku
Poleva I. Čokoládová poleva
1,5 dcl 1,5 dcl rumu Rum 150 ml
2 dcl 2 dcl jahodové šťávy (může být buď sirup nebo z kompotu) Šťáva z jahod 200 ml
1 1 jahodový kompot Jahody zavařené
Poleva II. Čokoládová poleva
cca 250 g 250 g cukru moučka Cukr bílý 250 g
1 lžíce 1 lžíce vařící vody Voda 18 ml
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.