Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vitacitové řezy – tuhne přes noc)

Celý recept

1 plech

Energie38 769 kJ / 9 266 kcal
Bílkoviny86,58 g
– z toho živočišné bílkoviny36,29 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,29 g
Tuky486,65 g
– nasycené158,60 g
– nenasycené306,67 g
–– mononenasycené232,40 g
–– polynenasycené74,27 g
––– omega 321,36 g
Vláknina15,72 g
Cholesterol 1,43 g
Sodík 542 mg
Sůl1,84 g
Sacharidy1 127,15 g
– cukry699,25 g
––– laktóza14,25 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 hrnky 2 hrnky cukru krupice Cukr bílý 500 g
1 hrnek 1 hrnek oleje Olej řepkový 250 ml
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
kakao Kakao prášek
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
2 2 měkké tvarohy Tvaroh polotučný
7 lžic 7 lžic moučkového cukru Cukr bílý 175 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 kostka 1 kostka másla Máslo kravské 250 g
1 1 malinový Vitacit (popř. jakýkoliv druh tangu)
1 litr 1 litr vody Voda 1000 ml
1,5 balíčku 1,5 balíčku pudinku Puding v prášku 72 g
tuk na vymazání plechu Margarín
mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.