Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybářský dort)

Celý recept

Energie17 618 kJ / 4 211 kcal
Bílkoviny92,18 g
– z toho živočišné bílkoviny51,73 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,45 g
Tuky203,24 g
– nasycené29,12 g
– nenasycené157,14 g
–– mononenasycené111,48 g
–– polynenasycené45,66 g
––– omega 312,76 g
Vláknina25,25 g
Cholesterol 1,07 g
Sodík 728 mg
Sůl2,30 g
Sacharidy491,41 g
– cukry290,76 g
––– laktóza24,51 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
210 g 210 g cukru Cukr bílý 210 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
150 ml 150 ml oleje Olej řepkový 150 ml
100 ml 100 ml vroucí vody Voda 100 ml
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
0,5 l 0,5 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
1 1 banánový pudink Puding v prášku
1 1 čokoládový pudink Puding v prášku
1 1 máslo Máslo kravské 1 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
moučkový cukr - dle chuti Cukr bílý
cca dvě lžíce lžíce rumu Rum
marmeláda (nejlepší jahodová - kupovaná) Marmeláda jahodová
2-3 2-3 banány Banán čerstvý 225 g
čokoláda na vaření Čokoláda hořká 40%
tuk na rozpuštění Margarín
marcipán nebo hotové figurky Marcipán
želatina Želatina vepřová
tencí gumoví hadi

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.