Nutriční hodnoty (Rybářský dort)
Celý recept
Energie | 17 618 kJ / 4 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 51,73 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,45 g |
Tuky | 203,24 g |
– nasycené | 29,12 g |
– nenasycené | 157,14 g |
–– mononenasycené | 111,48 g |
–– polynenasycené | 45,66 g |
––– omega 3 | 12,76 g |
Vláknina | 25,25 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 728 mg |
Sůl | 2,30 g |
Sacharidy | 491,41 g |
– cukry | 290,76 g |
––– laktóza | 24,51 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
210 g 210 g cukru | Cukr bílý | 210 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
100 ml 100 ml vroucí vody | Voda | 100 ml |
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
0,5 l 0,5 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
1 1 banánový pudink | Puding v prášku | |
1 1 čokoládový pudink | Puding v prášku | |
1 1 máslo | Máslo kravské | 1 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
moučkový cukr - dle chuti | Cukr bílý | |
cca dvě lžíce lžíce rumu | Rum | |
marmeláda (nejlepší jahodová - kupovaná) | Marmeláda jahodová | |
2-3 2-3 banány | Banán čerstvý | 225 g |
čokoláda na vaření | Čokoláda hořká 40% | |
tuk na rozpuštění | Margarín | |
marcipán nebo hotové figurky | Marcipán | |
želatina | Želatina vepřová | |
tencí gumoví hadi |