Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Maiale al late - vepřové dušené na mléku)

Celý recept

4

Energie2 832 kJ / 677 kcal
Bílkoviny126,00 g
– z toho živočišné bílkoviny126,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky19,20 g
– nasycené4,62 g
– nenasycené9,72 g
–– mononenasycené8,16 g
–– polynenasycené1,56 g
––– omega 30,06 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 312 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřového masa na pečení (plec) Vepřová kýta 600 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
máslo Máslo kravské
hrst hrst sušených hříbky -praváků Hřib čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.