Nutriční hodnoty (Břeclavské řízky)
Celý recept
Energie | 5 864 kJ / 1 401 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 108,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,43 g |
Tuky | 100,24 g |
– nasycené | 44,92 g |
– nenasycené | 50,22 g |
–– mononenasycené | 42,84 g |
–– polynenasycené | 7,37 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 4,35 g |
Cholesterol | 270 mg |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 5,03 g |
Sacharidy | 13,90 g |
– cukry | 9,45 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
3 3 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
plnotučná hořčice | Hořčice plnotučná | |
1-2 PL 1-2 PL kečupu | Kečup sladký | 22.5 ml |
sádlo | Sádlo vepřové | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |