Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Břeclavské řízky)

Celý recept

Energie5 864 kJ / 1 401 kcal
Bílkoviny109,93 g
– z toho živočišné bílkoviny108,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,43 g
Tuky100,24 g
– nasycené44,92 g
– nenasycené50,22 g
–– mononenasycené42,84 g
–– polynenasycené7,37 g
––– omega 30,15 g
Vláknina4,35 g
Cholesterol 270 mg
Sodík 2,08 g
Sůl5,03 g
Sacharidy13,90 g
– cukry9,45 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové kýty Vepřová kýta 500 g
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
3 3 sterilované okurky Okurka polní zavařená
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
plnotučná hořčice Hořčice plnotučná
1-2 PL 1-2 PL kečupu Kečup sladký 22.5 ml
sádlo Sádlo vepřové
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.