Nutriční hodnoty (Cuketové zelí dušené II.)
Celý recept
Energie | 4 420 kJ / 1 056 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,48 g |
Tuky | 97,03 g |
– nasycené | 42,25 g |
– nenasycené | 53,13 g |
–– mononenasycené | 43,70 g |
–– polynenasycené | 9,43 g |
––– omega 3 | 1,05 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 33,90 g |
– cukry | 21,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 větší přerostlejší cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
1 1 větší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 g 100 g slaniny -použila jsem gazdovskou | Špek | 100 g |
1 PL 1 PL oleje | Olej řepkový | 11 ml |
2 KL 2 KL celého kmínu | Kmín | 10 g |
2 PL 2 PL nastrouhaného čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
cukr | Cukr bílý | |
ocet | Ocet lihový | |
trochu trochu mletého pepře | Pepř černý mletý |