Nutriční hodnoty (Kuřecí s bylinkovo česnekovou omáčkou)
Celý recept
4 porce
Energie | 2 754 kJ / 658 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 130,82 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,10 g |
Tuky | 8,57 g |
– nasycené | 3,48 g |
– nenasycené | 4,27 g |
–– mononenasycené | 2,36 g |
–– polynenasycené | 1,92 g |
––– omega 3 | 1,18 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 303 mg |
Sodík | 316 mg |
Sůl | 0,77 g |
Sacharidy | 11,83 g |
– cukry | 0,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500-600 g 500-600 g kuřecího masa (vykostěná stehna) | Kuře prso | 550 g |
400 400 m polosuchého bílého vína | Víno bílé suché | |
šalvěj | Šalvěj čerstvá | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
olej | Olej řepkový | |
400 ml 400 ml vývaru (nebo vody) | Vývar masový | 400 ml |
sůl | Sůl mořská |