Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové kostky se zeleninou a křenem,z papiňáku)

Celý recept

Energie12 364 kJ / 2 955 kcal
Bílkoviny145,53 g
– z toho živočišné bílkoviny122,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,53 g
Tuky188,01 g
– nasycené71,53 g
– nenasycené106,60 g
–– mononenasycené82,89 g
–– polynenasycené23,71 g
––– omega 32,35 g
Vláknina54,72 g
Cholesterol 507 mg
Sodík 2,84 g
Sůl2,40 g
Sacharidy152,90 g
– cukry67,96 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové plece Vepřová plec 600 g
500 g 500 g cibule (cca 4 větší kusy) Cibule čerstvá 500 g
130 g 130 g vepřového sádla Sádlo vepřové 130 g
1 pl 1 pl mleté červené papriky Paprika červená sušená 10 g
6 pl 6 pl Gulášový lahůdkový krém
4 pl 4 pl plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 60 g
3 dl 3 dl horké vody Voda 300 ml
1 pl 1 pl oleje Olej řepkový 11 ml
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
3 3 větší žampiony Žampion čerstvý
1 1 červenou papriku Paprika červená čerstvá 150 g
4 4 pl na jemno nastrouhaného křenu (na každou hotovou porci kopeček na ozdobu) Křen čerstvý 400 g
sůl na dochucení Sůl mořská
1 1 zarovnaná pl hladké mouky na zahuštění Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.