Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domácí kečup)

Celý recept

1 dávka

Energie6 616 kJ / 1 581 kcal
Bílkoviny24,80 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,80 g
Tuky6,87 g
– nasycené1,49 g
– nenasycené3,73 g
–– mononenasycené1,23 g
–– polynenasycené2,50 g
––– omega 30,07 g
Vláknina55,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,18 g
Sůl15,00 g
Sacharidy331,50 g
– cukry294,83 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg rajčat Rajče červené čerstvé 2000 g
250 g 250 g neloupaných jablek Jablko čerstvé 250 g
250 g 250 g cibule Cibule čerstvá 250 g
1 lžíce 1 lžíce soli Sůl mořská 15 g
125 ml 125 ml octa Ocet lihový 125 ml
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
1/2 lžíce 1/2 lžíce pálivé papriky (nebo 1 feferonka) Paprika pálivá 7.5 g
5 5 hřebíčků Hřebíček
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
5 kuliček 5 kuliček celého pepře Pepř černý
150 g 150 g cukru Cukr bílý 150 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.