Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krevetový dip)

Celý recept

2

Energie2 085 kJ / 498 kcal
Bílkoviny1,35 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,35 g
Tuky54,00 g
– nasycené6,75 g
– nenasycené42,53 g
–– mononenasycené12,15 g
–– polynenasycené30,38 g
––– omega 30,68 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 88 mg
Sodík 540 mg
Sůl1,35 g
Sacharidy1,74 g
– cukry0,60 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 200 g krevet vařených loupaných překrájených na 2-3 kousky (nebo lze použít i krabí tyčinky, nahrubo nastrouhané nebo na tenké plátky) Krevety loupané
2 lžičky 2 lžičky citronové šťávy Šťáva z citrónu 10 ml
1 1 menší šalotka nadrobno Šalotka čerstvá
čerstvá petrželka nasekaná Petržel nať čerstvá
1 1 lžíce kaparů nasekaných na menší kousky Kapary
4-5 lžic 4-5 lžic majonézy (nejlépe domácí) Majonéza 67.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.