Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tagliatelle s hříbkovou omáčkou a masovými koulemi)

Celý recept

Energie3 885 kJ / 929 kcal
Bílkoviny79,52 g
– z toho živočišné bílkoviny75,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,84 g
Tuky44,51 g
– nasycené22,74 g
– nenasycené15,82 g
–– mononenasycené13,36 g
–– polynenasycené2,46 g
––– omega 30,31 g
Vláknina12,32 g
Cholesterol 589 mg
Sodík 414 mg
Sůl1,06 g
Sacharidy34,50 g
– cukry18,96 g
––– laktóza9,50 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
asi 300 g 300 g hovězího mletého masa Hovězí ořez 300 g
hrnek hrnek pokrájených hříbků Hřib čerstvý
těstoviny Těstoviny pšeničné
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
250 ml 250 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 250 ml
100 ml 100 ml bílého vína Víno bílé suché 100 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
koření masové koule (novinka a je to bomba) Provensálské koření
1 1 vajíčko Vejce slepičí 70 g
hrst hrst strouhanky Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.