Nutriční hodnoty (Tagliatelle s hříbkovou omáčkou a masovými koulemi)
Celý recept
Energie | 3 885 kJ / 929 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 75,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,84 g |
Tuky | 44,51 g |
– nasycené | 22,74 g |
– nenasycené | 15,82 g |
–– mononenasycené | 13,36 g |
–– polynenasycené | 2,46 g |
––– omega 3 | 0,31 g |
Vláknina | 12,32 g |
Cholesterol | 589 mg |
Sodík | 414 mg |
Sůl | 1,06 g |
Sacharidy | 34,50 g |
– cukry | 18,96 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
asi 300 g 300 g hovězího mletého masa | Hovězí ořez | 300 g |
hrnek hrnek pokrájených hříbků | Hřib čerstvý | |
těstoviny | Těstoviny pšeničné | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
250 ml 250 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
koření masové koule (novinka a je to bomba) | Provensálské koření | |
1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
hrst hrst strouhanky | Strouhanka pšeničná |