Nutriční hodnoty (Kedlubnová polévka se sýrovými nočky)
Celý recept
1 dávka
Energie | 2 465 kJ / 589 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,56 g |
Tuky | 30,48 g |
– nasycené | 12,68 g |
– nenasycené | 12,87 g |
–– mononenasycené | 10,64 g |
–– polynenasycené | 2,23 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 1,28 g |
Sůl | 3,28 g |
Sacharidy | 25,90 g |
– cukry | 20,90 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 mladé kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
bílý pepř mletý | Pepř bílý mletý | |
muškátový květ | Muškát květ sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
šlehačka | Šlehačka 35% | |
koření (Vegeta) | Pepř černý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
4 lžíce 4 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 44 g |
100 g 100 g eidamu strouhaného | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |