Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubnová polévka se sýrovými nočky)

Celý recept

1 dávka

Energie2 465 kJ / 589 kcal
Bílkoviny47,42 g
– z toho živočišné bílkoviny39,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,56 g
Tuky30,48 g
– nasycené12,68 g
– nenasycené12,87 g
–– mononenasycené10,64 g
–– polynenasycené2,23 g
––– omega 30,11 g
Vláknina10,80 g
Cholesterol 578 mg
Sodík 1,28 g
Sůl3,28 g
Sacharidy25,90 g
– cukry20,90 g
––– laktóza6,50 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 mladé kedlubny Kedluben čerstvý 360 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
bílý pepř mletý Pepř bílý mletý
muškátový květ Muškát květ sušený
sůl Sůl mořská
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
šlehačka Šlehačka 35%
koření (Vegeta) Pepř černý
petrželka Petržel nať čerstvá
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
4 lžíce 4 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 44 g
100 g 100 g eidamu strouhaného Sýr kravský tvrdý 30% 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.