Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Teplý cizrnový salát se zelím a slaninou)

Celý recept

1 dávka

Energie9 299 kJ / 2 223 kcal
Bílkoviny88,17 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny84,67 g
Tuky120,50 g
– nasycené45,26 g
– nenasycené72,12 g
–– mononenasycené50,51 g
–– polynenasycené21,61 g
––– omega 31,64 g
Vláknina143,17 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 3,64 g
Sůl9,08 g
Sacharidy124,77 g
– cukry18,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g uvařené cizrny Cizrna 400 g
250 g 250 g okapaného kysaného zelí Zelí bílé kvašené 250 g
2 2 šalotky Šalotka čerstvá
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
1 lžička 1 lžička uzené papriky Paprika uzená 5 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
hladkolistá petržel Petržel kořenová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.