Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květáková polévka s koprem)

Celý recept

5 porcí

Energie919 kJ / 220 kcal
Bílkoviny5,43 g
– z toho živočišné bílkoviny2,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,63 g
Tuky11,14 g
– nasycené7,12 g
– nenasycené3,32 g
–– mononenasycené3,00 g
–– polynenasycené0,32 g
––– omega 30,11 g
Vláknina3,67 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 48 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy23,15 g
– cukry5,01 g
––– laktóza3,80 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 střední květák Květák čerstvý
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
1/4 1/4 pórku Pórek čerstvý
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku Česnek čerstvý 10.5 g
kousek kousek másla Máslo kravské
2 kuličky 2 kuličky nového koření Nové koření
100 ml 100 ml smetany (nebo mléka) Smetana kravská sladká 12% 100 ml
vývar (nebo voda) Vývar masový
čerstvý kopr Kopr nať čerstvý
sůl Sůl mořská
mletý bílý pepř Pepř bílý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.