Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Svěží carpaccio)

Celý recept

Energie2 050 kJ / 490 kcal
Bílkoviny22,51 g
– z toho živočišné bílkoviny19,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,31 g
Tuky36,87 g
– nasycené23,70 g
– nenasycené11,79 g
–– mononenasycené10,26 g
–– polynenasycené1,53 g
––– omega 30,30 g
Vláknina4,18 g
Cholesterol 144 mg
Sodík 2,23 g
Sůl5,54 g
Sacharidy15,30 g
– cukry11,14 g
––– laktóza7,20 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
delší salátová okurka Okurka salátová čerstvá
1/2 1/2 kedlubny Kedluben čerstvý 90 g
100 g 100 g sýru Feta nebo balkánský Sýr feta 100 g
150 g 150 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 150 ml
lžička lžička citronové šťávy Šťáva z citrónu
2 lžičky 2 lžičky sladké chilli omáčky Chilli omáčka 10 ml
lžička lžička olivového oleje Olej olivový
1 stroužek 1 stroužek utřeného česneku Česnek čerstvý 7 g
sůl Sůl mořská
hrubě mletý barevný pepř Pepř barevný
1/2 svazku 1/2 svazku nasekaného kopru Kopr nať čerstvý 25 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.