Nutriční hodnoty (Svěží carpaccio)
Celý recept
Energie | 2 050 kJ / 490 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,31 g |
Tuky | 36,87 g |
– nasycené | 23,70 g |
– nenasycené | 11,79 g |
–– mononenasycené | 10,26 g |
–– polynenasycené | 1,53 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 4,18 g |
Cholesterol | 144 mg |
Sodík | 2,23 g |
Sůl | 5,54 g |
Sacharidy | 15,30 g |
– cukry | 11,14 g |
––– laktóza | 7,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
delší salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
1/2 1/2 kedlubny | Kedluben čerstvý | 90 g |
100 g 100 g sýru Feta nebo balkánský | Sýr feta | 100 g |
150 g 150 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml |
lžička lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
2 lžičky 2 lžičky sladké chilli omáčky | Chilli omáčka | 10 ml |
lžička lžička olivového oleje | Olej olivový | |
1 stroužek 1 stroužek utřeného česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
sůl | Sůl mořská | |
hrubě mletý barevný pepř | Pepř barevný | |
1/2 svazku 1/2 svazku nasekaného kopru | Kopr nať čerstvý | 25 g |