Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové po bratislavsku)

Celý recept

8 porcí

Energie13 374 kJ / 3 196 kcal
Bílkoviny258,51 g
– z toho živočišné bílkoviny242,87 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,64 g
Tuky188,12 g
– nasycené105,11 g
– nenasycené70,05 g
–– mononenasycené62,81 g
–– polynenasycené7,24 g
––– omega 30,95 g
Vláknina19,42 g
Cholesterol 946 mg
Sodík 889 mg
Sůl1,96 g
Sacharidy110,75 g
– cukry45,33 g
––– laktóza20,67 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřové pečeně Vepřová kotleta bez kosti 1000 g
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
50 g 50 g rajčatového protlaku Protlak rajčatový 50 g
80 g 80 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 80 g
170 g 170 g cibule Cibule čerstvá 170 g
30 g 30 g mrkve Mrkev čerstvá 30 g
30 g 30 g celeru Celer bulva čerstvá 30 g
40 g 40 g zeleného hrášku Hrášek zelený 40 g
40 g 40 g sterilovaných okurek Okurka polní zavařená 40 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
190 ml 190 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 190 ml
citron Citrón čerstvý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.