Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečený guláš z vepřových jater, mozečku, srdce a sleziny)

Celý recept

Energie4 624 kJ / 1 105 kcal
Bílkoviny141,22 g
– z toho živočišné bílkoviny136,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,62 g
Tuky38,42 g
– nasycené8,90 g
– nenasycené16,74 g
–– mononenasycené9,88 g
–– polynenasycené6,86 g
––– omega 32,32 g
Vláknina16,52 g
Cholesterol 6,45 g
Sodík 804 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy45,50 g
– cukry13,16 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřových jater Játra vepřová 400 g
200 g 200 g sleziny Slezina vepřová 200 g
200 g 200 g vepřového mozečku Mozek vepřový 200 g
1 1 uvařené vepřové srdce (z vývaru) Srdce vepřové
2 2 debrecínské párky Párek vepřový
3 3 velké cibule Cibule čerstvá 210 g
sádlo Sádlo vepřové
sypká červená paprika Paprika červená čerstvá
1 PL 1 PL ostrého paprikového krému Pasta papriková
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
majoránka Majoránka sušená
drcený kmín Kmín mletý
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
pivo na podlití Pivo světlé 10ᵒ
vývar ze srdce Vývar hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.