Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Obložená rajčata)

Celý recept

Energie5 188 kJ / 1 240 kcal
Bílkoviny15,81 g
– z toho živočišné bílkoviny11,83 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,98 g
Tuky117,70 g
– nasycené41,17 g
– nenasycené71,74 g
–– mononenasycené56,60 g
–– polynenasycené15,14 g
––– omega 32,87 g
Vláknina9,60 g
Cholesterol 322 mg
Sodík 1,60 g
Sůl3,89 g
Sacharidy26,14 g
– cukry17,84 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4-5 4-5 rajčat Rajče červené čerstvé 270 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 vejce uvařené na tvrdo Vejce slepičí 70 g
80-100 g 80-100 g slaniny Špek 90 g
1 stroužek 1 stroužek utřeného česneku Česnek čerstvý 7 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
1 lžíce 1 lžíce bylinkového octu Ocet lihový
1/2 lžičky 1/2 lžičky hořčice Hořčice plnotučná 2.5 g
špetka špetka cukru Cukr bílý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
čerstvá petrželka nebo bazalka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.