Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vejce nakládaná v červeném zelí)

Celý recept

2

Energie3 532 kJ / 844 kcal
Bílkoviny39,63 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,91 g
Tuky32,17 g
– nasycené8,13 g
– nenasycené15,03 g
–– mononenasycené11,43 g
–– polynenasycené3,60 g
––– omega 30,11 g
Vláknina9,27 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 3,72 g
Sůl8,84 g
Sacharidy94,43 g
– cukry79,97 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce natvrdo Vejce slepičí 280 g
2 lžičky 2 lžičky hřebíčků Hřebíček 10 g
1 lžíce 1 lžíce hořčicových semínek
2 2 hvězdičky badyánu Badyán
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
250 ml 250 ml vaříci vody Voda 250 ml
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
200 ml 200 ml vínneho červeného octa Ocet lihový 200 ml
300 g 300 g červeného zelí Zelí červené čerstvé 300 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.