Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkové lívance)

Celý recept

Energie6 124 kJ / 1 464 kcal
Bílkoviny50,38 g
– z toho živočišné bílkoviny25,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,52 g
Tuky51,51 g
– nasycené9,30 g
– nenasycené35,80 g
–– mononenasycené20,72 g
–– polynenasycené15,08 g
––– omega 30,16 g
Vláknina18,80 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 325 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy190,25 g
– cukry103,25 g
––– laktóza12,25 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
špetka špetka soli Sůl mořská
60 g 60 g mandlové mouky Mouka mandlová 60 g
60 g 60 g cukru Cukr bílý 60 g
300 g 300 g jemně strouhaných jablek Jablko čerstvé 300 g
1/2 balíčku 1/2 balíčku sušeného droždí Droždí sušené 4 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice Skořice ceylonská 4 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
citronová kůra z půlky půlky citronu Citronová kúra čerstvá
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.