Nutriční hodnoty (Pikantní Gothaj salát)
Celý recept
Energie | 2 302 kJ / 550 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,63 g |
Tuky | 46,80 g |
– nasycené | 21,18 g |
– nenasycené | 25,62 g |
–– mononenasycené | 7,08 g |
–– polynenasycené | 18,54 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 0,36 g |
Cholesterol | 210 mg |
Sodík | 2,77 g |
Sůl | 6,54 g |
Sacharidy | 4,44 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g krájeného kvalitního Gothaje (měla jsem 70% masa) | Měkký salám | 300 g |
červená cibule | Cibule červená čerstvá | |
3 3 nakládané okurky | Okurka polní zavařená | |
4-5 lžic 4-5 lžic drobných nakládaných cibulek | Cibule sterilovaná | |
chilli paprička podle chuti | Chilli paprička čerstvá | |
1-2 lžičky 1-2 lžičky dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 9 g |
pár kapek kapek worcester omáčky | Worcestrová omáčka | |
nálev z okurek | Nálev z okurek | |
špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
vinný ocet podle chuti | Ocet vinný bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
zelená cibulka na ozdobu | Cibulka jarní čerstvá |