Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovocné řezy)

Celý recept

Energie19 196 kJ / 4 588 kcal
Bílkoviny67,06 g
– z toho živočišné bílkoviny46,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,32 g
Tuky216,26 g
– nasycené90,27 g
– nenasycené107,75 g
–– mononenasycené86,20 g
–– polynenasycené21,55 g
––– omega 34,70 g
Vláknina8,90 g
Cholesterol 2,03 g
Sodík 447 mg
Sůl0,94 g
Sacharidy588,96 g
– cukry375,12 g
––– laktóza1,12 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
15 dkg 15 dkg cukru Cukr bílý 150 g
1/2 dl 1/2 dl oleje Olej řepkový 50 ml
1 dl 1 dl vody Voda 100 ml
20 dkg 20 dkg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
1/2 1/2 kypřícího prášku Kypřící prášek
2 2 meruňkové kompoty Meruňka zavařená
700 ml 700 ml kompotové štávy (dolít vodou) Šťáva z kompotu 700 ml
šťáva ze 2 citronů Citrón čerstvý
2 2 vanilkové pudinky Puding v prášku 80 g
14 dkg 14 dkg másla nebo Hery Máslo kravské 140 g
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
15 dkg 15 dkg cukru (nebo dle chuti) Cukr bílý 150 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.