Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dvojí výpečky s kedlubnovo-celerovým zelím)

Celý recept

Energie203 959 kJ / 48 748 kcal
Bílkoviny2 564,13 g
– z toho živočišné bílkoviny122,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny2 441,78 g
Tuky759,93 g
– nasycené228,76 g
– nenasycené479,71 g
–– mononenasycené212,18 g
–– polynenasycené267,53 g
––– omega 30,88 g
Vláknina7 314,38 g
Cholesterol 432 mg
Sodík 153,87 g
Sůl335,50 g
Sacharidy4 260,42 g
– cukry2 127,74 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřového bůčku Vepřový bok 400 g
300 g 300 g uzené krkovice nebo bůčku Vepřová krkovice uzená 300 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce sádla Sádlo vepřové 22.5 g
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
sladká paprika Paprika červená sušená
300 300 celeru Celer bulva čerstvá 162000 g
300 g 300 g kedlubny Kedluben čerstvý 300 g
1 1 větší brambora Brambor zimní 50 g
1/2 1/2 pórku Pórek čerstvý
120 g 120 g špeku Špek 120 g
velká cibule Cibule čerstvá
trošku trošku oleje Olej řepkový
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
vinný ocet Ocet vinný bílý
cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.