Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sekaná "svíčková")

Celý recept

6 porcí

Energie18 635 kJ / 4 454 kcal
Bílkoviny217,89 g
– z toho živočišné bílkoviny194,13 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,76 g
Tuky323,02 g
– nasycené170,34 g
– nenasycené133,77 g
–– mononenasycené114,00 g
–– polynenasycené19,77 g
––– omega 32,17 g
Vláknina43,35 g
Cholesterol 1,63 g
Sodík 3,87 g
Sůl9,23 g
Sacharidy153,35 g
– cukry57,00 g
––– laktóza8,30 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g mletého masa z vepřové plece nebo kýty Vepřová plec 800 g
120 g 120 g uzeného špeku (podle potřeby) Špek 120 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
tymián Tymián sušený
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 2 starší rohlíky Rohlík pšeničný bílý 86 g
trocha trocha vody nebo mléka Voda
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 větší stroužek česneku Česnek čerstvý 70 g
olej nebo máslo Olej řepkový
250 g 250 g mrkve Mrkev čerstvá 250 g
200 g 200 g celeru Celer bulva čerstvá 200 g
100 g 100 g petržele Petržel kořenová čerstvá 100 g
1 1 cibule (větší) Cibule čerstvá 70 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce cukru krupice Cukr bílý 18 g
7 kuliček 7 kuliček nového koření Nové koření
7 kuliček 7 kuliček pepře Pepř černý
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
sůl Sůl mořská
ocet nebo citronová šťáva Ocet lihový
250 ml 250 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
1 l 1 l vývaru (zhruba) Vývar masový 1000 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.