Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rakouský kynutý knedlík s povidly (Alpský knedlík))

Celý recept

10 kusů

Energie16 682 kJ / 3 987 kcal
Bílkoviny113,55 g
– z toho živočišné bílkoviny49,66 g
– z toho rostlinné bílkoviny63,89 g
Tuky41,82 g
– nasycené16,15 g
– nenasycené19,95 g
–– mononenasycené10,92 g
–– polynenasycené9,03 g
––– omega 30,65 g
Vláknina43,40 g
Cholesterol 575 mg
Sodík 2,20 g
Sůl5,37 g
Sacharidy644,95 g
– cukry303,05 g
––– laktóza46,55 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
25 g 25 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 25 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
50 g 50 g cukru krupice Cukr bílý 50 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
440 g 440 g švestkových povidel Povidla 440 g
kvalitní vanilkový pudink Puding v prášku
700 ml 700 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 700 ml
cukr krupice (dle chuti) Cukr bílý
200 ml 200 ml rumu Rum 200 ml
mletý mák Mák modrý mletý
moučkový cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.