Nutriční hodnoty (Gulášovka s kysaným zelím)
Celý recept
1
Energie | 4 299 kJ / 1 028 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 61,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,15 g |
Tuky | 40,52 g |
– nasycené | 18,55 g |
– nenasycené | 18,75 g |
–– mononenasycené | 12,22 g |
–– polynenasycené | 6,53 g |
––– omega 3 | 0,69 g |
Vláknina | 20,48 g |
Cholesterol | 176 mg |
Sodík | 2,18 g |
Sůl | 5,25 g |
Sacharidy | 82,13 g |
– cukry | 23,74 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g mletého vepřového masa (nebo mix) | Vepřová plec | 250 g |
250 g 250 g kysaného zelí (překrájené) | Zelí bílé kvašené | 250 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3-4 3-4 brambory | Brambor zimní | 175 g |
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
0,5-1 lžička 0,5-1 lžička pálivé papriky | Paprika pálivá | 4.5 g |
1,5-2 l 1,5-2 l vývaru nebo vody | Vývar masový | 1750 ml |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |