Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Gulášovka s kysaným zelím)

Celý recept

1

Energie4 299 kJ / 1 028 kcal
Bílkoviny75,87 g
– z toho živočišné bílkoviny61,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,15 g
Tuky40,52 g
– nasycené18,55 g
– nenasycené18,75 g
–– mononenasycené12,22 g
–– polynenasycené6,53 g
––– omega 30,69 g
Vláknina20,48 g
Cholesterol 176 mg
Sodík 2,18 g
Sůl5,25 g
Sacharidy82,13 g
– cukry23,74 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g mletého vepřového masa (nebo mix) Vepřová plec 250 g
250 g 250 g kysaného zelí (překrájené) Zelí bílé kvašené 250 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
3-4 3-4 brambory Brambor zimní 175 g
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku Česnek čerstvý 24.5 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
0,5-1 lžička 0,5-1 lžička pálivé papriky Paprika pálivá 4.5 g
1,5-2 l 1,5-2 l vývaru nebo vody Vývar masový 1750 ml
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.