Nutriční hodnoty (Hrnková tvarohová bábovka)
Celý recept
1 kus
Energie | 17 862 kJ / 4 269 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 75,00 g |
Tuky | 180,18 g |
– nasycené | 44,46 g |
– nenasycené | 124,25 g |
–– mononenasycené | 84,15 g |
–– polynenasycené | 40,10 g |
––– omega 3 | 2,58 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 613 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 549,60 g |
– cukry | 15,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 1 vrchovatý hrnek moučkového cukru | Cukr bílý | |
1 1 tvaroh z vaničky (250 g) | Tvaroh polotučný | |
3 hrnky 3 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 750 g |
1 1 kypřicí prášek | Kypřící prášek | |
250 g 250 g Hery (nebo másla) | Margarín | 250 g |
mléko (podle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá |