Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybízový kynutý koláč)

Celý recept

1 dávka

Energie5 685 kJ / 1 359 kcal
Bílkoviny31,68 g
– z toho živočišné bílkoviny3,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,00 g
Tuky31,03 g
– nasycené3,71 g
– nenasycené23,92 g
–– mononenasycené16,47 g
–– polynenasycené7,45 g
––– omega 31,83 g
Vláknina9,10 g
Cholesterol 213 mg
Sodík 822 mg
Sůl2,03 g
Sacharidy233,65 g
– cukry55,40 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky soli Sůl mořská 2 g
strouhaná citronová kůra Citronová kúra čerstvá
20 g 20 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 20 g
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
mléko (podle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5%
polohrubá mouka Mouka pšeničná polohrubá
moučkový cukr Cukr bílý
máslo Máslo kravské
sádlo na vymazání pekáčku Sádlo vepřové
rybíz Rybíz červený čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.