Nutriční hodnoty (Výborná bavorská buchta se skořicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
| Energie | 19 311 kJ / 4 615 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 107,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 18,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 88,74 g |
| Tuky | 133,04 g |
| – nasycené | 77,45 g |
| – nenasycené | 47,06 g |
| –– mononenasycené | 35,45 g |
| –– polynenasycené | 11,61 g |
| ––– omega 3 | 1,66 g |
| Vláknina | 26,35 g |
| Cholesterol | 617 mg |
| Sodík | 3,45 g |
| Sůl | 8,56 g |
| Sacharidy | 734,26 g |
| – cukry | 217,64 g |
| ––– laktóza | 12,72 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| 100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 3 hrnky 3 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 750 g |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 4 lžíce 4 lžíce másla | Máslo kravské | 40 g |
| 1/3 hrnku 1/3 hrnku cukru | Cukr bílý | 83.3333358168602 g |
| 1,5 lžičky 1,5 lžičky sušeného droždí | Droždí sušené | 7.5 g |
| 1/3 hrnku 1/3 hrnku pískového cukru | Cukr bílý | 83.3333358168602 g |
| 1 lžička 1 lžička skořice (kdo rád skořici, může dát 2 lžičky) | Skořice ceylonská | 8 g |
| 1 hrnek 1 hrnek smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |