Batátový krém
Batáty u nás nejsou tradiční surovinou, nicméně i tak jsou velice oblíbené. Připravit z nich můžete také lahodný a jemný krém. Spolu s brambory a mrkví je povaříme doměkka, rozmixujeme a doplníme smetanou.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 940 kJ / 1 181 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,30 g |
Tuky | 60,75 g |
Vláknina | 19,75 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 317 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 133,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 10. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Batátový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6w74
Moje poznámka
Batátový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6w74
Nejnovější recepty
Kokosové špičky s rumovou náplní
Přidáno před 1 hodinou
Jednoduché slepované kokosky
Přidáno před 2 hodinami
Vinná klobása se zelným salátem
Přidáno před 5 hodinami
Bezlepková krtkova roláda
Přidáno před 6 hodinami
Bramborový salát Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 6 hodinami
Škvarková pomazánka s houbičkami
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Vánoce s dokonalým vínem: Jaké víno vybrat ke kaprovi a dalším svátečním pokrmům
Recept na vaječný koňak podle Josefa Maršálka: Voní po vanilce a mandlích, je krásně hladký a chutná fantasticky
Jak na krém do cukroví, který déle vydrží? Sázkou na jistotu je máslový základ, alkohol navíc a dostatek cukru
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Papriková polévka s vejcem
Kajkajak před 9 minutami
Romadúr v pivu
klukznemanic před 6 hodinami
Domácí likér z ledových kaštanů
klukznemanic před 6 hodinami
Bílkový chlebíček
Moanka před 8 hodinami
Brynzová polévka
Kajkajak před 14 hodinami
Medová srdíčka
FikAja před 16 hodinami
Květáková fritáta
Wikki před 19 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Glabsi před 20 hodinami
Vepřové plátky se staročeskou rýží
habis před 21 hodinami
Kuskusový salát s balkánským sýrem
rybarka007 před 23 hodinami
Suroviny:
batáty,
brambory,
mrkev,
smetana ke šlehání,
sůl,
pepř mletý,
voda,
nať petrželová
Komentáře (1)