Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí maso na hříbkách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 526 kJ /
1 082 kcal
Bílkoviny99,76 g
– z toho živočišné bílkoviny98,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,90 g
Tuky65,71 g
– nasycené21,83 g
– nenasycené40,61 g
–– mononenasycené30,42 g
–– polynenasycené10,19 g
––– omega 33,69 g
Vláknina0,30 g
Cholesterol 312 mg
Sodík 720 mg
Sůl1,81 g
Sacharidy22,66 g
– cukry18,16 g
––– laktóza7,66 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g kuřecího masa Kuře prso 400 g
2 hrsti 2 hrsti zmrazených hříbků (3-5 ks) Hřib čerstvý
3 lžíce 3 lžíce kečupu Kečup sladký 45 ml
200 ml 200 ml smetany na vaření 12% Smetana kravská sladká 12% 200 ml
1 lžička 1 lžička másla Máslo kravské 8 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
hladká mouka na zaprášení Mouka pšeničná hladká
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
bobkový list Bobkový list sušený
ocet Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.