Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jednoduchá cibulačka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 013 kJ /
481 kcal
Bílkoviny15,33 g
– z toho živočišné bílkoviny8,98 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,35 g
Tuky24,87 g
– nasycené9,49 g
– nenasycené12,67 g
–– mononenasycené9,94 g
–– polynenasycené2,74 g
––– omega 30,04 g
Vláknina27,75 g
Cholesterol 273 mg
Sodík 141 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy41,95 g
– cukry24,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g cibule Cibule čerstvá 400 g
1,5 litru 1,5 litru vody Voda 1500 ml
sůl Sůl mořská
1 1 vajíčko Vejce slepičí 70 g
1 lžíce 1 lžíce mletého kmínu Kmín mletý 15 g
hladká mouka na kapání asi 2 lžíce lžíce (může se použít i špaldová) Mouka pšeničná hladká
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
2 špetky 2 špetky muškátového květu Muškát květ sušený
lahůdková cibulka Cibulka jarní čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.