Nutriční hodnoty (Jetelíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 226 kJ / 1 488 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,70 g |
| Tuky | 105,96 g |
| – nasycené | 10,75 g |
| – nenasycené | 77,03 g |
| –– mononenasycené | 12,32 g |
| –– polynenasycené | 64,71 g |
| ––– omega 3 | 10,63 g |
| Vláknina | 10,55 g |
| Cholesterol | 472 mg |
| Sodík | 424 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 89,30 g |
| – cukry | 44,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 140 g 140 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 140 g |
| 40 g 40 g cukru | Cukr bílý | 40 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 rohlík (tvrdý) | Rohlík pšeničný bílý | 43 g |
| 1 1 žloutek (na potření) | Vaječný žloutek | 23 g |
| lískové ořechy (na ozdobu) | Lískový ořech |