Nutriční hodnoty (Mrkvový křen)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 593 kJ / 1 815 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 42,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,42 g |
| Tuky | 119,59 g |
| – nasycené | 28,03 g |
| – nenasycené | 83,11 g |
| –– mononenasycené | 33,68 g |
| –– polynenasycené | 49,44 g |
| ––– omega 3 | 1,70 g |
| Vláknina | 24,30 g |
| Cholesterol | 244 mg |
| Sodík | 7,66 g |
| Sůl | 18,85 g |
| Sacharidy | 119,65 g |
| – cukry | 92,55 g |
| ––– laktóza | 12,35 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g mrkve | Mrkev čerstvá | 600 g |
| 190 g 190 g sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 190 g |
| 100 g 100 g majonézy | Majonéza | 100 g |
| 30 g 30 g hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
| 25 g 25 g křenu | Křen čerstvý | 25 g |
| 80 g 80 g cibule | Cibule čerstvá | 80 g |
| 50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 30 g 30 g octa | Ocet lihový | 30 ml |
| 10 g 10 g soli | Sůl mořská | 10 g |