Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Valentýnská ovocná srdíčka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie7 956 kJ /
1 902 kcal
Bílkoviny58,49 g
– z toho živočišné bílkoviny48,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,35 g
Tuky32,87 g
– nasycené13,19 g
– nenasycené13,60 g
–– mononenasycené10,31 g
–– polynenasycené3,29 g
––– omega 30,24 g
Vláknina2,70 g
Cholesterol 686 mg
Sodík 559 mg
Sůl1,30 g
Sacharidy341,60 g
– cukry278,70 g
––– laktóza39,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 bílky Vaječný bílek 99 g
60 g 60 g cukru Cukr bílý 60 g
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
90 g 90 g mouky Mouka pšeničná hladká 90 g
kakao dle chuti Kakao prášek
1 1 pudink Zlatý klas Puding v prášku
400 ml 400 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 400 ml
2 PL 2 PL cukru Cukr bílý 50 g
2 2 pudinky Puding v prášku
400 ml 400 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 400 ml
2 PL 2 PL cukru Cukr bílý 50 g
ovoce dle obliby Jahody čerstvé
želé v prášku Želatina vepřová
400 ml 400 ml vody nebo šťávy z ovoce Voda 400 ml
2 - 4 PL 2 - 4 PL cukru Cukr bílý 75 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.