Nutriční hodnoty (Vepřové v alobalu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 664 kJ / 398 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,96 g |
| Tuky | 15,44 g |
| – nasycené | 9,11 g |
| – nenasycené | 5,76 g |
| –– mononenasycené | 5,06 g |
| –– polynenasycené | 0,71 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 10,60 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 1,02 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 35,30 g |
| – cukry | 15,90 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky vepřové panenky | Vepřová panenka | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 8 plátků 8 plátků anglické slaniny | Anglická slanina | |
| 4 4 střední žampiony | Žampion čerstvý | |
| 2 2 velké brambory | Brambor zimní | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| vegeta | Kořenící směs sypká | |
| čubrica | Čubrica | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| 100 g 100 g strouhaný eidam na zapečení | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |