Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křen se zelím (Prevence proti chřipce))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 087 kJ /
499 kcal
Bílkoviny11,90 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,90 g
Tuky7,90 g
– nasycené0,84 g
– nenasycené6,47 g
–– mononenasycené4,19 g
–– polynenasycené2,28 g
––– omega 30,40 g
Vláknina22,69 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 545 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy85,40 g
– cukry60,24 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g cibule (nakrájené na plátky) Cibule čerstvá 100 g
500 g 500 g bílého nakrájeného zelí Zelí bílé čerstvé 500 g
50 g 50 g mrkve nastrouhat na jemno Mrkev čerstvá 50 g
40 g 40 g křenu nastrouhat na jemno Křen čerstvý 40 g
40 g 40 g cukru Cukr bílý 40 g
50 ml 50 ml octa Ocet lihový 50 ml
20 g 20 g přípravku DEKO prosít přes sítko (semena hořčice nedávat) Hořčice plnotučná 20 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.