Nutriční hodnoty (Křen se zelím (Prevence proti chřipce))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 087 kJ / 499 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,90 g |
| Tuky | 7,90 g |
| – nasycené | 0,84 g |
| – nenasycené | 6,47 g |
| –– mononenasycené | 4,19 g |
| –– polynenasycené | 2,28 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 22,69 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 545 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 85,40 g |
| – cukry | 60,24 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g cibule (nakrájené na plátky) | Cibule čerstvá | 100 g |
| 500 g 500 g bílého nakrájeného zelí | Zelí bílé čerstvé | 500 g |
| 50 g 50 g mrkve nastrouhat na jemno | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 40 g 40 g křenu nastrouhat na jemno | Křen čerstvý | 40 g |
| 40 g 40 g cukru | Cukr bílý | 40 g |
| 50 ml 50 ml octa | Ocet lihový | 50 ml |
| 20 g 20 g přípravku DEKO prosít přes sítko (semena hořčice nedávat) | Hořčice plnotučná | 20 g |