Nutriční hodnoty (Křen se zelím (Prevence proti chřipce))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 087 kJ / 499 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,90 g |
Tuky | 7,90 g |
– nasycené | 0,84 g |
– nenasycené | 6,47 g |
–– mononenasycené | 4,19 g |
–– polynenasycené | 2,28 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 22,69 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 545 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 85,40 g |
– cukry | 60,24 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g cibule (nakrájené na plátky) | Cibule čerstvá | 100 g |
500 g 500 g bílého nakrájeného zelí | Zelí bílé čerstvé | 500 g |
50 g 50 g mrkve nastrouhat na jemno | Mrkev čerstvá | 50 g |
40 g 40 g křenu nastrouhat na jemno | Křen čerstvý | 40 g |
40 g 40 g cukru | Cukr bílý | 40 g |
50 ml 50 ml octa | Ocet lihový | 50 ml |
20 g 20 g přípravku DEKO prosít přes sítko (semena hořčice nedávat) | Hořčice plnotučná | 20 g |