Nutriční hodnoty (Skořicové muffiny s ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 512 kJ / 2 034 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,60 g |
Tuky | 42,39 g |
– nasycené | 20,01 g |
– nenasycené | 15,74 g |
–– mononenasycené | 12,47 g |
–– polynenasycené | 3,27 g |
––– omega 3 | 0,31 g |
Vláknina | 11,40 g |
Cholesterol | 599 mg |
Sodík | 6,95 g |
Sůl | 0,77 g |
Sacharidy | 353,85 g |
– cukry | 173,95 g |
––– laktóza | 14,95 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
2 lžičky 2 lžičky jedlé sody | Jedlá soda | 24 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1 1 polévková lžíce skořice | Skořice ceylonská | |
140 g 140 g cukru | Cukr bílý | 140 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
200 g 200 g kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
citronová šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
1 1 větší nastrouhané jablko (nebo 2 rozmačkané banány, 150 g malin) | Jablko čerstvé | 150 g |