Nutriční hodnoty (Pečený Hermelín)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 423 kJ / 1 535 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 130,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 126,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,01 g |
| Tuky | 97,34 g |
| – nasycené | 62,18 g |
| – nenasycené | 31,24 g |
| –– mononenasycené | 26,96 g |
| –– polynenasycené | 4,28 g |
| ––– omega 3 | 0,80 g |
| Vláknina | 8,52 g |
| Cholesterol | 413 mg |
| Sodík | 5,41 g |
| Sůl | 14,00 g |
| Sacharidy | 31,33 g |
| – cukry | 24,53 g |
| ––– laktóza | 5,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 Hermelíny | Hermelín | 400 g |
| 10 dkg 10 dkg turistického salámu | Suchý salám | 100 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 paprika čerstvá | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 lžičky 4 lžičky ostrého kečupu | Kečup ostrý | |
| koření čtyř barev | Pepř černý | |
| 4 lžičky 4 lžičky | ||
| plnotučná hořčice | Hořčice plnotučná | |
| špetku špetku soli | Sůl mořská | |
| pepře | Pepř černý |