Nutriční hodnoty (Pařez)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 898 kJ / 3 800 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,87 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,15 g |
| Tuky | 190,64 g |
| – nasycené | 21,48 g |
| – nenasycené | 152,90 g |
| –– mononenasycené | 108,00 g |
| –– polynenasycené | 44,90 g |
| ––– omega 3 | 12,66 g |
| Vláknina | 14,10 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 524 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 445,10 g |
| – cukry | 253,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 240 g 240 g moučkového cukru | Cukr bílý | 240 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 1 1 necelý prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
| 100 ml 100 ml vroucí vody | Voda | 100 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce kakaového prášku | Kakao prášek | 30 g |
| 1 1 zakysanou smetanu | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 1 1 šlehačka ke šlehání | Šlehačka 35% | |
| ztužovač | Ztužovač šlehačky | |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| marmeláda | Marmeláda jahodová | |
| čokoláda | Čokoláda mléčná 30% | |
| modelovací hmota | Fondán |