Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Třepací dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 001 kJ /
956 kcal
Bílkoviny18,47 g
– z toho živočišné bílkoviny13,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,27 g
Tuky0,87 g
– nasycené0,26 g
– nenasycené0,37 g
–– mononenasycené0,09 g
–– polynenasycené0,28 g
––– omega 30,00 g
Vláknina2,29 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 269 mg
Sůl0,53 g
Sacharidy217,52 g
– cukry113,49 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
70 g 70 g krupicového cukru Cukr bílý 70 g
60 g 60 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 60 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
400 ml 400 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 400 ml
370 g 370 g mandarinkového kompotu (nebo dle chuti) Mandarinka zavařená 370 g
2 2 vanilkové pudinky Crème Olé (bez vaření) Puding v prášku 80 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.