Nutriční hodnoty (Třepací dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 001 kJ / 956 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 13,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,27 g |
| Tuky | 0,87 g |
| – nasycené | 0,26 g |
| – nenasycené | 0,37 g |
| –– mononenasycené | 0,09 g |
| –– polynenasycené | 0,28 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 2,29 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 269 mg |
| Sůl | 0,53 g |
| Sacharidy | 217,52 g |
| – cukry | 113,49 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 70 g 70 g krupicového cukru | Cukr bílý | 70 g |
| 60 g 60 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 60 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 400 ml 400 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 400 ml |
| 370 g 370 g mandarinkového kompotu (nebo dle chuti) | Mandarinka zavařená | 370 g |
| 2 2 vanilkové pudinky Crème Olé (bez vaření) | Puding v prášku | 80 g |