Nutriční hodnoty (Třepací dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 4 001 kJ / 956 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,27 g |
Tuky | 0,87 g |
– nasycené | 0,26 g |
– nenasycené | 0,37 g |
–– mononenasycené | 0,09 g |
–– polynenasycené | 0,28 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,29 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 269 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 217,52 g |
– cukry | 113,49 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce (zvlášť bílek a žloutek) | Vaječný bílek | 132 g |
4-5 lžic 4-5 lžic cukru | Cukr bílý | 112.5 g |
4-5 lžic 4-5 lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 49.5 g |
2 2 smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
2 2 mandarinkové kompoty (nebo kompot podle chuti) | Mandarinka zavařená | |
2 2 vanilkové pudinky Dr.Oetker Créme Olé (bez vaření) | Puding v prášku | 80 g |