Nutriční hodnoty (Játrová omáčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 2 646 kJ / 633 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 98,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 97,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
| Tuky | 13,70 g |
| – nasycené | 2,17 g |
| – nenasycené | 5,72 g |
| –– mononenasycené | 3,53 g |
| –– polynenasycené | 2,19 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 5,18 g |
| Cholesterol | 1,54 g |
| Sodík | 492 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 27,90 g |
| – cukry | 4,34 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| kousek kousek Masoxu | Bujón hovězí | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |