Nutriční hodnoty (Bramborový salát s jogurtem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 786 kJ / 666 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 46,70 g |
| – nasycené | 14,35 g |
| – nenasycené | 21,02 g |
| –– mononenasycené | 15,38 g |
| –– polynenasycené | 5,64 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 0,20 g |
| Cholesterol | 1,32 g |
| Sodík | 857 mg |
| Sůl | 1,90 g |
| Sacharidy | 8,70 g |
| – cukry | 3,60 g |
| ––– laktóza | 3,15 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g brambor | Brambor zimní | 700 g |
| 4-6 4-6 vařených vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 1 1 kyselá okurka | Okurka polní zavařená | |
| 1 nožka 1 nožka obyčejného párku (nemusí být) | Párek vepřový | 40 g |
| 1 sklenice 1 sklenice zeleninové směsi do bramborového salátu | Zelenina směs sterilovaná | |
| 4-5 lžic 4-5 lžic bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 67.5 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |